JOKIĆ JE KRALJ U NBA LIGI! Srbin razbio Lebrona i Lejkerse za 1:0 u seriji!

Autor: M. M.

Sport

21.04.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver krenuo u odbranu titule.

JOKIĆ JE KRALJ U NBA LIGI! Srbin razbio Lebrona i Lejkerse za 1:0 u seriji!

Foto: www.profimedia.rs

Jutros su Denver Nagetsi ostvarili devetu uzastopnu pobedu nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 114:103. Prva utakmica uvodne runde plej-ofa NBA lige je na početku delovala neizvesno, ali su Nagetsi uspeli da preokrenu situaciju i ostvare pobedu. Ključnu ulogu u ovoj pobedi imao je Nikola Jokić, koji je predvodio ekipu sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija. Džamal Marej takođe se istakao sa 22 poena, šest skokova i deset asistencija, dok je Majkl Porter Džunior doprineo sa 19 poena i osam skokova.

Lebron Džejms je na poluvremenu imao 19 poena i bio je ključni igrač Los Anđeles Lejkersa. Međutim, u drugom poluvremenu Eron Gordon je preuzeo kontrolu nad situacijom i uspeo da zaustavi Džejmsa, koji je do kraja meča postigao samo još osam poena. Ovo je imalo veliki uticaj na konačan rezultat utakmice.

Iako je Denver imao lagodnih +15, Lejkersi su u poslednjoj deonici sveli zaostatak na dva poseda, ali je srpski centar preuzeo stvar u svoje ruke kada je bilo najpotrebnije. Najpre je ubacio loptu u koš nakon skoka u napadu i prekinuo seriju, a već u narednom napadu usledila je trojka i Denver je ponovo stigao do +10 na pet minuta pre kraja meča.

Denver sada vodi u plej-of seriji sa 1:0, a naredni meč u "Bol Areni" na programu je u noći između ponedeljka i utorka od 04.00 po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading