BOMBA: Crvena zvezda dovodi poznato ime za Evroligu sledeće sezone!

Autor:

Sport

18.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli prave tim za narednu takmičarsku godinu.

BOMBA: Crvena zvezda dovodi poznato ime za Evroligu sledeće sezone!

Foto: Starsport

Branko Lazić

Situacija u kojoj će beogradski večiti, Crvena zvezda i Partizan, postati učesnici Evrolige naredne sezone, nezavisno od ishoda plej-ofa ABA lige, postaje sve izvesnija. Ovo je izazvalo uzbuđenje među navijačima i podstaklo oba tima da ozbiljno razmotre jačanje svojih igračkih kadrova za narednu takmičarsku godinu.

Nakon razočaravajuće sezone, Crvena zvezda se aktivno angažuje na rekonstrukciji tima. Navijači se nadaju povratku iskusnog Nikole Kalinića, a pregovori sa srpskim reprezentativcem su već u toku. Pored toga, klub istovremeno radi na dovođenju još jednog krilnog košarkaša, a prema informacijama grčkog novinara Hristosa Harpidisa, na meti Crvene zvezde je Semi Odželej iz Valensije.

Foto: Starsport

 

 

Očekuje se da će ova pojačanja značajno unaprediti igru tima sa Malog Kalemegdana i povratiti poverenje navijača u tim. Sa druge strane, Partizan takođe radi na jačanju svog tima kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu. Očekuje se da će i crno-beli angažovati nova pojačanja koja će unaprediti kvalitet njihove ekipe.

Sve u svemu, izgleda da će beogradski večiti imati uzbuđujuću narednu sezonu, sa angažovanjem novih igrača koji će im pomoći da se vrate na vrhunski nivo takmičenja. Navijači sa nestrpljenjem očekuju razvoj situacije i nadaju se da će njihovi timovi ostvariti uspeh u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pero Postar

19.04.2024 15:41

Zvezdi samo Jokic moze da pomogne da napravi dobar rezultat.