NIŠTA OD ZVEZDE I PARTIZANA! Olimpijakos "krade" večitima nesuđena POJAČANJA!

Autor:

Sport

18.04.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovodili su se u vezu sa crveno i crno-belima, ali ipak ništa.

NIŠTA OD ZVEZDE I PARTIZANA! Olimpijakos "krade" večitima nesuđena POJAČANJA!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški klub Olimpijakos planira da se ozbiljno pojača pred narednu sezonu. Prema informacijama "Sportanda", klub je u odmaklim pregovorima sa Kinanom Evansom iz Žalgirisa i Tajlerom Dorsijem iz Fenerbahčea.

Kinan Evans, zvezda Žalgirisa, trenutno je u pregovorima sa Olimpijakosom oko potpisivanja dvogodišnjeg ugovora vrednog 3,2 miliona evra. Ovaj bek je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 17,3 poena i 3,9 asistencija po meču, što ga čini jednim od najboljih u takmičenju. Imao je zaista fenomenalnu sezonu u Litvaniji, pa je gotovo sigurno da će se transfer i ostvariti.

Pored Amerikanca, Olimpijakos bi mogao da se pojača i povratkom grčkog reprezentativca Tajlera Dorsija. Dorsi, koji je već imao iskustvo igranja za Olimpijakos u sezoni 2021/22, takođe ima NBA iskustvo. Navodno, Fenerbahče mu je ponudio produžetak saradnje, ali on nije zadovoljan, te će verovatno napustiti klub.

Obojica su se ove sezone dovodili u vezu sa beogradskim klubovima - pričalo se da bi Dorsi mogao u Zvezdu, dok je Evans bio "viđen" u oba tima. Međutim, izgleda da od toga neće biti ništa.



Olimpijakos je ove sezone izborio plasman u Top 8 fazu Evrolige sa petog mesta i ozbiljni su kandidati za Fajnal-for, a angažovanjem Evansa i Dorsija, klub jasno pokazuje da teži da bude još konkurentniji u evropskim okvirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading