SFEROPULOS ZADOVOLJAN POSLE PORAZA: "Borili smo se do kraja"!

Autor:

Sport

29.03.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je igra bila na nivou, makar u većini susreta.

SFEROPULOS ZADOVOLJAN POSLE PORAZA: "Borili smo se do kraja"!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Španiji od Real Madrida rezultatom 101:94 u okviru 32. kola Evrolige. Iako su crveno-beli imali primat, čak imali i ubedljivo vođstvo od 16 poena, izgubili su koncentraciju na samom kraju i za to bili kažnjeni. 

Posle duela, zadovoljno je istakao svoje mišljenje Janis Sferopulos, stručnjak crveno-belih. 

- Mislim da, kako je utakmica odmicala, borili smo se do kraja i to je bilo najvažnije. Znamo kvalitet Reala. Nažalost, nismo pobedili. Kući idemo raspoloženi - rekao je Sferopulos.

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Podsećamo, najbolji u redovima kluba sa Malog Kalemegdana bio je Nemanja Nedović sa 30 poena i pet asistencija, a pratio ga je Adam Hanga sa 22 poena, sedam asistencija i šest skokova. 

Što se Reala tiče, najviše se istakao Džanan Musa sa 30 poena. Tu je bio i Mario Hezonja, koji je brojao do 20. 

Crvena zvezda je ovim neuspehom zabeležila 21. poraz u sezoni, i sada se nalazi na 16. poziciji najelitnijeg evropskog takmičenja. Ukupno imaju 11 trijumfa, a iza njih se jedino nalaze Alba i Asvel sa pet odnosno sedam pobeda. 

Što se "kralja" tiče, kako mu samo ime sugeroše, zauzima prvu poziciju Evrolige. Trijumf nad Crvenom zvezdom bio im je 26. ove sezone, a broj poraza svedoči koliko su moćni. Trenutno imaju samo šest. 

Kub sa Malog Kalemegdana je bio blizu nečega što je vrlo malo ekipa uspelo, ali nažalost nisu najbolji bili najsmireniji u samoj završnici. Sledeći meč u Evroligi igraju izabranici Janisa Sferopulosa protiv Olimpijakosa četvrtog aprila, ali ih pre toga očekuju obaveze u AdmiralBet ABA ligi i utakmica sa Studentskim centrom u ponedeljak. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading