AVRAMOVIĆ PRED MEČ SEZONE PORUČIO: Vreme je da pokažemo zube!

Autor:

Sport

27.03.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad moraju da se "pokažu zubi".

AVRAMOVIĆ PRED MEČ SEZONE PORUČIO: Vreme je da pokažemo zube!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana igraju sutra od 20 časova i 30 minuta jedan od ključnih mečeva koji može odrediti celu sezonu protiv Olimpijakosa u Areni. Ogroman je ulog za obe ekipe - crno-beli se "rvaju" sa još tri rivala na deobi poslednje pozicije koja vodi u plej-in Evrolige, dok Pirejci žele da uđu među prva četiri tima.

Iako je bilo planirano da se u ekipu vrati Zek Ledej, na današnjoj konferenciji za medije trener crno-belih Željko Obradović rekao je da ne zna šta je sa njim, te da misli da ima problema sa letovima.

Medijima se obratio i miljenik navijača Aleksa Avramović koji je prokomentarisao narednog rivala.

Republika

Foto: Starsport

Prethodni duel Olimpijakosa i Partizana

Jedna preteška utakmica nas očekuje, jer nema prostora za kiks. Dobro smo trenirali, izlazimo iz perioda gde nismo loše igrali. Olimpijakos dugo igra zajedno, okosnica tima je tu ili dovode igrače koji su bili tu i znaju kako izgleda u Olimpijakosu, kao Milutinov i Najdžel Vilijams Gos. Imaju okosnicu oko koje prave bazu, imaju odličnog trenera koji je prošle godine bio najbolji trener Evrolige, igraju disciplinovanu i agresivnu i čvrstu odbranu. Igramo pred našim navijačima, tu igramo bolje nego na strani i vreme je da pokažemo zube - rekao je Avramović.

Bek Partizana se potom osvrnuo i na podatak da je Arena već odavno uveliko rasprodata i da će grobari još jednom pružiti sjajnu podršku timu.

- To je već standardno i hvala navijačima koji nam svakodnevno pružaju podršku, a na nama je da im vratimo - završio je Aleksa.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading