SANJAO SAM DA IGRAM U ATMOSFERI KAO NA PARTIZANOVIM MEČEVIMA! Košarkaš Olimpijakosa hvalio GROBARE pred KLJUČNI meč!

Autor:

Sport

27.03.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Idealan ambijent za košarku"

SANJAO SAM DA IGRAM U ATMOSFERI KAO NA PARTIZANOVIM MEČEVIMA! Košarkaš Olimpijakosa hvalio GROBARE pred KLJUČNI meč!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana igraju sutra od 20 časova i 30 minuta jedan od ključnih mečeva koji može odrediti celu sezonu protiv Olimpijakosa u Areni. Ogroman je ulog za obe ekipe - crno-beli se "rvaju" sa još tri rivala na deobi poslednje pozicije koja vodi u plej-in Evrolige, dok Pirejci žele da uđu među prva četiri tima.

Tim povodom, za Mozzart sport je govorio košarkaš crveno-belih Šakil Mekisik koji je u superlativu pričao o atmosferi koju grobari pripremaju.

- Ako cele nedelje razmišljaš o navijačima i njihovoj atmosferi...Onda nećeš igrati dobro. Lično ulazim u ovaj meč sa prethodnim iskustvom. Igrao sam već u Beogradu, igrao sam protiv Partizana i znam kako će biti u dvorani. Generalno, bio sam deo mnogih derbija u Grčkoj, tako da znam šta me očekuje i verujem da će biti zabavno - počeo je priču Mekisik, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Grobari u Areni

- Ako ne voliš atmosferu u Beogradu, onda ne voliš košarku. Kao mladić sam sanjao da igram u atmotsferi u dvorani kao što je Partizanova. Za mene je to najbolja dvorana u Evropi. Naravno, van dvorane i navijača Olimpijakosa. Sličan je mentalitet ljudi i to mi se baš dopada kod Srbije kao države. Odlična dvorana generalno, dobar parket, meki koševi. Uz sve to uvek imaju najglasnije navijače. Idealan ambijent za košarku - nastavio je prvotimac Olija.

Za kraj se osvrnuo na samog protivnika.

- Kada pričamo o Partizanu, moramo da napomenemo njihov napad. Jedan od najboljih u čitavoj ligi. Imaju mnogo dobrih igrača u spoljnoj liniji. Ne bih sada da toliko pričam o pojedincima. Džejmsa Nanelija bih izdvojio. Odličan je i verovatno će biti moj zadatak da ga čuvam. Panter je taj koji prednjači u igri '1 na 1'. Uspeva vrlo često da probije prvu liniju odbrane i onda ili napadne koš ili pronađe otvorenog saigrača koji je spreman na šutu. Pored toga imaju Zeka Ledeja koji je lider u reketu. Opet govorim, Partizan je zaista moćan tim u napadu sa brojnim opcijama - zaključio je Amerikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading