DA SE ZNA KO JE KRALJ! Pogledajte POTEZ kojim je Jokić SRUŠIO Lebrona i Lejkerse! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Nagetsa bio ubedljivo najzaslužniji za trijumf šampiona.

DA SE ZNA KO JE KRALJ! Pogledajte POTEZ kojim je Jokić SRUŠIO Lebrona i Lejkerse! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ni sedmi put zaredom košarkaši Los Anđeles Lejkersa nisu uspeli da savladaju aktuelne šampione Denver Nagetse, a najveći "krivac" za to je - Nikola Jokić!

Srpski reprezentativac i prva zvezda tima iz Kolorada bio je ubedljivo najbolji pojedinac u sastavu "grumenja", pa je svoju ekipu predvodio do pobede sa 35 poena, 10 skokova i sedam asistencija, za 39 minuta provedenih na parketu Kripto centra.

Utišala se publika u "gradu anđela" posle "Džokerovih" bravura, jer je u drugi plan bacio slavljeničku atmosferu, povodom jubileja Lebrona Džejmsa koji je stigao do istorijskog rekorda i 40.000 poena u karijeri, što ga čini jedinstvenim na tom statističkom planu.

Foto: Tanjug/AP

Jokić šutira preko Hačimure

Ipak, na parketu Somborac nije imao milosti. Radio je šta je hteo pored Entonija Dejvisa i ostalih igrača koji su ga čuvali, međutim, nisu imali rešenje za dvostrukog MVP najjače lige na svetu.

Iako je Nikola postigao 35 poena, sigurno mu je najdraži potez bio onaj kada se rezultat lomio, a on umesto koša, stigao da asistira Eronu Gordonu, koji je doneo nedostižnu prednost Denveru.

Pogledajte trenutak koji je, praktično, rešio pobednika u Los Anđelesu. Naravno, u režiji Nikole Jokića:

Bila je ovo šesta uzastopna pobeda za izabranike Majka Melona, a treća ove sezone nad Lejkersima, u čijim redovima je najefikasniji bio beć pomenuti "Kralj" Džejms sa 26 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading