FURIOZNO POLUVREME JOKIĆA! Srbin BRUTALNO otvorio meč, ali NE MOŽE sam! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

03:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera izdominirao u uvodnim minutama.

FURIOZNO POLUVREME JOKIĆA! Srbin BRUTALNO otvorio meč, ali NE MOŽE sam! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter.com

Košarkaši Denvera igraju u Kaliforniji protiv Los Anđeles Lejkersa, a srpski centar Nikola Jokić obeležio je početak ove utakmice.

Naime, srpski centar je postigao sva četiri prva poena za Nagetse, čime je pokazao domaćim igračima zašto je lider šampiona NBA lige. 

Od prvih 16 poena za tim iz Kolorada, Somborac je ubacio 10 i već u osmom minutu postao dvocifren.

Na poluvremenu (66:58 za domaćina), "Džoker" je dao 16 poena, uz pet skokova i četiri asistencije, po čemu je ubedljivo najbolji igrač Nagetsa. Lejkersi vode na velikom odmoru 66:58, pa će i ostali igrači "grumenja" morati u nastavku da se probude, ako tim iz Kolorada želi da nastavi sjajan niz i upiše šestu pobedu zaredom.

Treba posebno izdvojiti asistenciju Jokića kod vođstva Lejkersa 52:43, kada je fenomenalnim alej-upom uposlio Erona Gordona, koji nije propustio priliku da "zakuca" loptu u mrežicu tima iz Los Anđelesa.

Pogledajte majstoriju srpskog košarkaša:

Podsetimo, u ovom duelu, LeBron Džejms je stigao do jubileja, postigavši svoj 40.000 poen u NBA ligi, po čemu je apsolutni rekorder kada je reč o najefikasnijim strelcima.

NIKOLA JOKIĆ VS LEBRON DŽEJMS

Nikola Jokić i Lebron Džejms su se do sada sastajali 29 puta u karijerama jedan protiv drugog i "kralj" trenutno vodi za jednu pobedu. Naime, u ligaškom delu sezone igrali su 20 puta, skor je 11-9 u korist, po nekima, najboljeg igrača u istoriji NBA lige, dok Srbin vodi u plej-ofu gde je viđeno devet mečeva, a Somborac ima 5-4.

Oba meča od početka takmičenja, kada je o ovoj sezoni reč, Jokić i Denver su dobili protiv Lejkersa (119:107 i 114:106), pa su takođe i daleko bolje rangirani na tabeli najjače lige na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading