ŽELJKO OBRADOVIĆ NE UME PROTIV ZVEZDE U KUPU: Kako su se NERVOZNI igrači Partizana SUKOBILI sa crveno-belima prošle godine u Nišu (VIDEO)

Autor:

Sport

14.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niš postaje prestonica srpske košarke na četiri dana.

ŽELJKO OBRADOVIĆ NE UME PROTIV ZVEZDE U KUPU: Kako su se NERVOZNI igrači Partizana SUKOBILI sa crveno-belima prošle godine u Nišu (VIDEO)

Foto: Starsport

Počinje tradicionalni Kup "Radivoja Koraća" u Nišu. Prve su na teren izašle dve čačanske ekipe, dok će od večitih Crvena zvezda prva na parket u Nišu. Partizan će sutra odmeriti snage sa Hercegovcem. Prošle godine beogradski rivali su ukrstili koplja u polufinalu Kupa, dok ovog puta ne može da dođe do međusobnog duela pre finala.

Željko Obradović, međutim, ne zna za pobedu nad večitim rivalom u Kupu od dolaska na klupu "Parnog valjka".

Prošle godine, košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa "Radivoja Koraća", pošto su pobedili Partizan rezultatom 83:75.

Utakmica je rešena u poslednjoj četvrtini posle velikog preokreta Crvene zvezde, koja je u 18. minutu gubila 44:26. Crveno-beli su angažovanom igrom u drugom poluvremenu uspeli da naprave preokret i zasluženo su stigli do pobede. Trener crveno-belih Duško Ivanović je tada isključen u 12. minutu zato što je bio nezadovoljan pojedinim sudijskim odlukama, a takođe su meč obeležili i incidenti među igračima i navijačima pred kraj meča.

Godinu dana ranije, takođe su slavili crveno-beli. I tada je Žoc vodio Partizan, i takođe je tadašnji šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Radonjić bio isključen i ponovo je ishod bio isti. Zvezda je slavila u finalu rezultatom 85:68 i zasluženo podigla "Žućkovu levicu".

Željko Obradović traži prvi trofej u Nišu na trećem učešću, te nema sumnje da će dati sve od sebe da što bolje pripremi tim za izazove u naredna četiri dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading