NEVEROVATNO! KOJI PUT SE OVO DEŠAVA JOKIĆU U SEZONI: Zbog ovoga će Ameri da UMANJUJU njegov uspeh!

Autor:

Sport

09.02.2024

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pružio je još jednu odličnu partiju.

NEVEROVATNO! KOJI PUT SE OVO DEŠAVA JOKIĆU U SEZONI: Zbog ovoga će Ameri da UMANJUJU njegov uspeh!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su pobedu na gostovanju Los Anđeles Lejkersima u NBA ligi rezultatom 114:106. Ovo je bila vrlo bitna pobeda tima iz Kolorada u borbi za prvo mesto gde vode velike bitke sa Minesotom i Oklahomom. Gledali smo sjajan meč u "Kripto kom" Areni. Mnoštvo preokreta, atraktivnih zakucavanja i još atraktivnijih blokada, ali je na kraju Denver bio taj koji je smireniji i skoncentrisaniji u finišu i to, naravno, zahvaljujući Nikoli Jokiću. 

Sjajni centar je upisao ključnu asistenciju. Čekao je na pravo rešenje strpljivo, čuvao loptu, a onda poslao pravovremeno dodavanje za Portera koje je odlučilo pobednika. Međutim, ono što je postalo iritirajuće za sve Nikoline gledaoce, jeste činjenica da je ova asistencija njemu bila deveta na susretu, što je značilo da, zajedno sa ukupnim učinkom od 24 poena i 13 skokova, Jokić ponovo ostaje "kratak" za svega jedno dodavanje kada je u pitanju "tripl-dabl" učinak.

Ni sami ne znamo koliko puta mu se ove sezone dešavala slična stvar a, iako znamo da ni njemu, a ni nama, to nije nimalo bitno, Ameri će sigurno umeti da nađu dlaku u jajetu Nikoli, urpkos fenomenalnim izdanjima.

Podsetimo, bolji od njega u pobedi Nagetsa bili su Marej i Porter sa 29, odnosno 27 ubačenih poena.

Kod poraženog tima Entoni Dejvis je igrao izvrstan meč ubacivši 32 poena, dok je Lebron dodao sedam manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading