NAŠ JE JOKIĆ BOLJI OD LEBRONA! SVEMOGUĆI Nikola u pobedi Denvera nad Lejkersima!

Autor:

Sport

09.02.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna sjajna partija srpskog centra.

NAŠ JE JOKIĆ BOLJI OD LEBRONA! SVEMOGUĆI Nikola u pobedi Denvera nad Lejkersima!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su pobedu na gostovanju Los Anđeles Lejkersima u NBA ligi rezultatom 114:106. Ovo je bila vrlo bitna pobeda tima iz Kolorada u borbi za prvo mesto gde vode velike bitke sa Minesotom i Oklahomom. Gledali smo sjajan meč u "Kripto kom" Areni. Mnoštvo preokreta, atraktivnih zakucavanja i još atraktivnijih blokada, ali je na kraju Denver bio taj koji je smireniji i skoncentrisaniji u finišu, te zasluženo slavio nad velikim Lejkersima.

 

 

Ključni momenat bila je upravo ova trojka Majka Portera Džuniora, a asistent, naravno, ko drugi nego Nikola Jokić. Sjajni centar je čekao na pravo rešenje strpljivo, čuvao loptu, a onda poslao pravovremeno dodavanje koje je odlučilo pobednika.

Nikola je meč završio sa odličnim učinkom od 24 poena, 13 skokova i devet asistencija, a ovo mu se dešava po ko zna koji put u sezoni -  da mu fali jedna stavka u nekoj od tri margine ne bi li imao "tripl-dabl" učinak. Ipak, sve dok tim pobeđuje a on igra tako to nije ni bitno. Bolji od njega u pobedi Nagetsa bili su Marej i Porter sa 29, odnosno 27 ubačenih poena.

Kod poraženog tima Entoni Dejvis je igrao izvrstan meč ubacivši 32 poena, dok je Lebron dodao sedam manje. Nakon ovog kola Denver je na skoru 36-16, koliko ima i Minesota na vrhu tabele, dok Lejkersi moraju da pripaze ako hoće da zadrže plej-of poziciju - deveti su sa 27-26.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading