OPERISAN NIKOLA MILUTINOV! Poznato kada se srpski centar VRAĆA na parket!

Autor:

Sport

27.01.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije se povredio u gradskom derbiju protiv Panatinaikosa.

OPERISAN NIKOLA MILUTINOV! Poznato kada se srpski centar VRAĆA na parket!

Foto: Starsport

Tokom evroligaškog meča Olimpijakosa i "zelenih" iz Atine, srpski centar doživeo je tešku povredu, koja ga je odvojila od parketa.

Prve procene ukazivale su na četvoronedeljno odsustvo, međutim, dan kasnije ustanovljeno je da Nikola Milutinov mora "pod nož", pa je usledila operacija.

Danas je klub iz Pireja objavio sve detalje medicinskog zahvata. U pratnji klupskog doktora Teofanija Cavivisa, Nikola je bio podvrgnut operaciji radi sanacije preloma metatarzalne kosti levog stopala.

Preciznije, sa tim zahvatom povećava se verovatnoća da će se Milutinov brže oporaviti i vratiti na teren.

Foto: Euroleague.net

Nikola Milutinov

Prema tome, može se očekivati da će se srebrni "orao" iz Manile oporaviti do samog kraja sezone, kada Olimpijakosu predstoje utakmice odluke. Preliminarna procena ukazuje da će Milutinov odsustvovati sa terena oko dva meseca.

To praktično znači da bi Srbin mogao da se nađe na parketu u završnim rundama regularnog dela Evrolige, kao i eventualnim plej-in ili plej-of utakmicama, ukoliko se Olimpijakos plasira u jednu od ovih faza takmičenja.

Pirejci su trenutno na osmoj poziciji i dele je sa Valensijom i Partizanom, koji takođe imaju bilans od 12 pobeda i 11 poraza.

U narednom 24. kolu evroligaškog takmičenja, Oli će ugostiti Albu iz Berlina, a taj meč je na programu 30. januara, od 20.15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading