KAKVO POLUVREME DVA GOROSTASA! Jokić i Porzingis imaju "REVOLVERAŠKI" OBRAČUN u BOSTONU! Može li Denver da RAZBIJE ISTORIJSKI NIZ?

Autor:

Sport

20.01.2024

03:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od uzbudljivijih duela ove sezone.

KAKVO POLUVREME DVA GOROSTASA! Jokić i Porzingis imaju "REVOLVERAŠKI" OBRAČUN u BOSTONU! Može li Denver da RAZBIJE ISTORIJSKI NIZ?

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa, među kojima je naš Nikola Jokić, trenutno igraju na gostujućem terenu protiv Boston Seltiksa i gube na poluvremenu sa šest razlike rezultatom 61:55.

Na meču imamo priliku da vidimo privatan sukom između Nikole Jokića i Kristapsa Porzingisa. Dva gorostasa su trenutno vodeći skoreri svojih timova, i deluje da će i jedan i drugi imati istorijske partije u TD Garden areni večeras. 

Nikola hrli ka novom trip-dabl učinku. Sada već ima 19 poena, sedam skokova i pet asistencija. Već u prvom kvartalu je bilo jasno da će ovo biti vrhunska partija, s obzirom da je Somborac već imao 15 poena i četiri skoka za samo dvanaest minuta igre. 

 

 

Ipak, letonski "dugajlija" ga prati u stopu istim brojem poena i skokova, ali bez asistencija. Kristaps doduše sjajno šutira i ima samo jedan promašaj, i to sa linije tri poena(3/4 za tri, 3/3 za dva, 4/4 sa bacanja). 

 

 

Istakao je Porzingis Jokićevu dobru igru i prepoznao višegodišnju dominaciju Somborca u izjavi na poluvremenu

- Pokušavamo da ih ogrnaničimo kako možemo. Prekoputa je najbolji igrač na svetu toliko je kreativan. Moramo da igramo bolje u odbrani - rekao je Letonac, 

Seltiksi se nalaze u nizu od 20 pobeda na domaćem terenu i neporaženi su ove sezone u sojoj areni. Pred Jokićem i Denverom je đavolski težak posao, ali ako neko može da sruši neporažene, to je Nikola i njegova košarkaška magija. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading