RAJAKOVIĆ BESNEO I PSOVAO NA KONFERENCIJI: Srbin napao sudije i NBA ligu zbog guranja Lejkersa (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

10.01.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko je bilo tokom Darkovog obraćanja medijima.

RAJAKOVIĆ BESNEO I PSOVAO NA KONFERENCIJI: Srbin napao sudije i NBA ligu zbog guranja Lejkersa (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Toronto Reptorsa nisu uspeli da iznenade Los Anđeles Lejkerse u gostima, pošto su poraženi u neizvesnoj završnici.

Međutim, trener tima iz Kanade Darko Rajaković okrivio je sudije za neuspeh svog tima.

Ovo je sramota! Sramota za sudije i da liga ovako nešto dozvoli… Oni su imali 23 slobodna bacanja, a mi dva u četvrtoj četvrtini. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvezde i sve, ali i mi imamo zvezde u timu. Kako je moguće da Skoti Barns koji je kalibar i koji uvek probija i pokušava da dođe do obruča bez flopinga i bez iznuđivanja faula, kako to da on dobije dva slobodna bacanja za čitav meč? Kako je to moguće, kako ćeš mi to objasniti? Ako Lejkersi treba da pobede dajte im pobedu, nećemo ni da dođemo. Ovo nije prvi put. Barns će biti Ol-star, zaštitno lice lige. Ovo je kompletno sr*nje - grmeo je Srbin na konferenciji za medije.

Najraspoloženiji u pobedničkom taboru bio je sjajni Entoni Dejvis koji je utakmicu okončao sa 41 poenom i 11 skokova. Takođe, fantastičan u redovima Lejkersa bio je i Lebron Džejms, koji je upisao 22 koša i 12 asistencija.

U poraženoj ekipi je najefikasniji bio Skoti Barns sa 26 poena, ispred Ar Džeja Bereta koji je dodao 23. Koliko raznovrsnu košarku igra ekipa Darka Rajakovića, pokazuje činjenica da su još dva igrača prebacila granicu od 20 poena. U pitanju su Paskal Sijakam i Imanuel Kvikli, koji su imali 22, odnosno 21 koš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading