OBRADOVIĆ POSLE TEŠKOG PORAZA PARTIZANA! Pričali smo, ali...

Autor: M. M.

Sport

09.01.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih nezadovoljan.

OBRADOVIĆ POSLE TEŠKOG PORAZA PARTIZANA! Pričali smo, ali...

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Fenerbahčeu u 20. kolu Evrolige rezultatom 91:76 (19:31, 24:17, 25:16, 23:12), a trener crno-belih Željko Obradović bio je  vidno nezadovoljan.

"Parni valjak" je u Istanbulu pao posle velikog preokreta i dozvolio je sebi da naposletku bude teško poražen. Najveća prednost gostiju iznosila je plus 17. Bio je to treći uzastopni poraz Partizana u elitnom takmičenju.

Naročito je četa trenera Obradovića bila loša u poslednjoj deonici. Više od osam minuta aktivne igre, u trećoj i četvrtoj četvrtini, crno-beli nisu uspeli da daju koš iz igre, dok su na drugoj strani iz svih pozicija pogađali Dorsi, Gudurić...

- Dva različita poluvremena. U prvom je bilo sjajno, u drugom smo pričali da bi trebalo da očekujemo njihovu agresivnost, ali nismo odgovorili na to, odigrali smo loše u odbrani i čestitam Fenerbahčeu na pobedi - rekao je šef struke crno-belih Željko Obradović.

S druge strane, trener domaćih Šarunas Jasikevišijus bio je zadovoljan pobedom i izdanjem svojih izabranika, naročito u nastavku utakmice.

Partizan je na sredini tabele i ima isti takav učinak. Naime, dosad je upisao po deset pobeda i poraza u najjačem klupskom košarkaškom kupu na Starom Kontinentu.

Crno-deli naredni meč igraju protiv Makabija u beogradskoj Štark areni 12. januara od 20.30 u okviru 21. runde. Fenerbahče će s druge strane biti domaćin Bajernu Na programu je, podsetimo, duplo kolo Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading