MAJKA IGRAČA POTVRDILA: Partizan dobija veliko pojačanje?

Autor: P. Z.

Sport

09.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Barselone želi u Humsku samo zbog Željka Obradovića.

MAJKA IGRAČA POTVRDILA: Partizan dobija veliko pojačanje?

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana u utorak od 18.30 gostuju ekipi Fenerbahčea u utakmici 20. kola Evrolige, što će biti nova šansa da snage odmere najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović i jedan od najtalentovanijih Šarunas Jasikevičijus.

Obradović i Jasikevičijus su krajem prve decenije 21. veka usko sarađivali, pošto je Litvanac bio plejmejker Panatinaikosa, koji je legendarni Žoc predvodio sa velikim uspehom sa klupe. Njih dvojica su čak zajedno 2009. godine pokorili Evropu.

Od tada, Željko i Šaras gaje fantastičan odnos i nije tajna da su njih dvojica bliski prijatelji, što je pre godinu i po dana potvrdila i Ana Douka Jasikevičijus, supruga legendarnog Litvanca.

Ona je tada na svom Instagram nalogu objavila zajedničku fotografiju Željka Obradovića i svog sina Lukasa.

- Lukasov budući trener? - napisala je Ana Douka.

Republika

Foto: Instagram printscreen/annadouka_jasikevicius

Stori Ane Douke Jasikevičijus

Taj opis fotografije jasno pokazuje koliko porodica Jasikevičijus voli i ceni Željka, pošto bi Ana Douka svog sina radije dala u ruke srpskog stručnjaka nego njegovog rođenog oca, koji je u tom momentu vodio Barselonu.

Inače, Lukas Jasikevičijus 26. januara puni 12 godina i trenutno sa velikim uspehom igra za mlađe kategorije Barselone. Baš taj detalj da nastupa za Katalonce govori koliko je zapravo talentovan, pošto ga Barsa nije pustila da za ocem krene put Istanbula.

Baš taj dokaz njegovog talenta bi mogao da obraduje navijače Partizana, pošto ako je verovati gospođi Jasikevičijus, mladi Lukas bi mogao jednog dana na kaljenje kod Željka, trenera njihovog voljenog kluba.

Željko ume sa decom poznatih košarkaša

Ukoliko Lukas Jasikevičijus jednog dana stigne u Partizan, on ne bi bio prvi sin poznatih košarkaša, koji sarađuje sa Obradovićem.

Legendarni Žoc trenutno u Humskoj pravi velike igrače od Uroša Trifunovića, Balše Koprivice i Tristana Vukčevića, čiji su očevi bili poznati košarkaši.

Takođe, Željko ne radi uspešno samo sa decom bivših asova igre pod obručima, već i sa ostalim talentovanim igračima, pa je tako Jam Madar pod njegovom palicom postao jedan od najboljih plejmejkera u Evropi, pre nego što je napustio klub i pojačao Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Krle

09.01.2024 21:29

Kakav naslov,pa da li ste normalni??

Lucky

09.01.2024 23:30

Brate!!!! Ti, sto si naslov napisao. Sta nije u redu sa tobom?

Sloba

10.01.2024 10:17

@Lucky - Sve je u redu sa njim.Postigao je ono što je hteo.Nešto nije u redu sa nama kad se pecamo na ovakve stvari.

Bocky

10.01.2024 09:03

Tesko,mnogo je skup!?