OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON KRKE: Bili smo na VISOKOM NIVOU! Čestitao praznike, pa saopštio LOŠE VESTI ZA GROBARE PRED FENER!

Autor: L. M.

Sport

06.01.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana govorio je nakon trijumfa u AdmiralBet ABA ligi.

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON KRKE: Bili smo na VISOKOM NIVOU! Čestitao praznike, pa saopštio LOŠE VESTI ZA GROBARE PRED FENER!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su Krku iz Novog Mesta sa ubedljivih 96:76 u 15. kolu AdmiralBet ABA lige, a trener Željko Obradović bio je zadovoljan.

Crno-beli su se na taj način vratili na pobednički kolosek nakon bolnog poraza u derbiju nedavno, dok ih već u utorak očekuje teško gostovanje Fenerbahčeu. Ujedno, to je bila tema konferencije za medije u Arene nakon trijumfa "parnog valjka" nad Slovencima.

- Hvala svim ljudima koji su došli da nas podrže za Badnje veče. Želeo bih da iskoristim priliku da svima čestitam Badnje veče i Božić. Što se tiče utakmice najvažnije je da smo odigrali na visokom nivou, iskoristili sve raspoložive igrače i rasporedili minutažu pred teške izazove koji nas očekuju - rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Potom se osvrnuo na put u Istanbul.

- Tristan ima izuzetno veliku minutažu i koristi je sve bolje i bolje. Balša je takođe sve bolji i bolji, a Trifa se vratio iz povrede. Naš problem je činjenica da nemamo trening već duži period vremena. Na Božić ćemo odraditi jak trening sa ciljem da budemo što spremniji za Fenerbahče i Makabi. Smailagić i Ledej su pod znakom pitanja. Videćemo pred polazak kakva je situacija. Trenutno, male su šanse da Alen bude u timu, Zek je mnogo bliži, ali videćemo - naglasio je Obradović, pa nastavio:

- Što se Evrolige tiče smatram da se spisak učesnika nokaut faze neće znati do poslednjeg kola. Nas očekuje Fenerbahče. Sjajna ekipa, nadigrala je Makabi. Imaju induvidualni kvalitet, koji su pretočili u ekipni. Imali smo jako težak meč u Beogradu, koji smo dobili. Videćemo u kom sastavu idemo u Istanbul, ali daćemo sve od sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading