STEFANE, KAPA DOLE: Bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet ubacio 75 poena!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cepao je mrežicu iz svih pozicija.

STEFANE, KAPA DOLE: Bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet ubacio 75 poena!

Foto: pixabay.com

Košarkaški svet bio je u subotu svedok neverovatnog podviga mladog košarkaša Stefana Balmazovića, koji je na meču protiv Morava iz Vladičinog Hana postigao nestvarnih 75 poena, dok je njegov tim Beko iz Koteža slavio ubedljivu pobedu rezultatom 129:76.

Ovaj rezultat postignut je zahvaljujući Balmazovićevoj izvanrednoj preciznosti u šutu, ali i impresivnom broju postignutih trojki.

Na ovom meču, Balmazović je postigao čak 11 trojki, iz 25 pokušaja, a skoro nepogrešiv bio je u šutu za dva, pošto je ubacio 20 od 22 šuta. Ukupno gledano, Balmazović je ostvario šut od 31 od 47 iz igre, uz ubačena i jedina dva slobodna bacanja koja je imao, što svedoči o izuzetnom umeću i koncentraciji ovog mladog košarkaša. Indeks korisnosti od čak 64 samo je dodatno potvrdio njegovu izuzetnu igru tokom ovog meča.

Stefan Balmazović je svoju seniorsku karijeru započeo 2007. godine kao član Crvene zvezde Meridianbet, da bi kasnije nastavio da gradi svoje ime u mnoštvu klubova širom Srbije, kao što su Mega, Metalac iz Valjeva, Radnički iz Kragujevca, Vršac i Mladost iz Zemuna. Takođe, imao je priliku da igra i u inostranstvu, nastupajući za mađarske klubove Zalaegeršeg i Sombatelji, kao i poljske Start iz Lublina i Turovu.

Balmazović je partijom protiv Morave postao jedan od najzanimljivijih igrača trenutno na domaćoj košarkaškoj sceni, a ovaj impresivan podvig definitivno će ostati upamćen kao najsjajniji momenat u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading