TREBA SVI DA SE ZAPITAMO MALO! TEODOSIĆ SUROV: Ne može da nam se dešava da se za CEO meč ne bacimo NI ZA JEDNU loptu!

Autor:

Sport

20.12.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesimizam vlada u taboru crveno-belih.

TREBA SVI DA SE ZAPITAMO MALO! TEODOSIĆ SUROV: Ne može da nam se dešava da se za CEO meč ne bacimo NI ZA JEDNU loptu!

Foto: Starsport

Nije dobro. Uopšte nije dobro za Crvenu zvezdu Meridianbet čija se sezona "iz snova" polako pretvara u jednu od najneuspešnijih "horor" sezona.

Jedina uteha crveno-belima može biti prvo mesto u AdmiralBet ABA ligi gde su ubedljivi za sada sa 11 pobeda i jednim porazom, ali tamo gde je najavljivan najveći iskorak - u Evroligi, tim sa Malog Kalemegdana ne može da se "sastavi". 

Sinoć su poraženi od Real Madrida sa 58:72, ali nije to ono što navijače treba da brine, već govor tela njihovih pulena.

Isto mišljenje deli i plejmejker Zvezde Meridianbet Miloš Teodosić.

- Treba svi malo da se zapitamo. Ne mogu da kažem da ozbiljnije shvatimo. Da igramo što se zalaganja tiče na mnogo višem nivou. Ako izgubimo utakmicu – ok, izgubili smo. Ali ne može da se dešava da završimo meč i da nam bude krivo što se jednom nisam bacio za loptu, ili, ne znam, nisam išao na skok, što nisam zagradio koš - rekao je Teodosić.

Republika

Foto: Evroliga

Luka Mitrović

Ni Luka Mitrović nije razmišljao drugačije.

Imali smo pre početka utakmice veliku želju da odmerimo snage protiv Real Madrida. Dobro smo otvorili meč, prva četvrtina je energetski bila na visokom nivou, ali smo onda pali i tada se pokazalo da je Real Madrid miljama daleko od nas po svim parametrima, surovo iskren je bio centar.

Potom je upitan da se osvrne i na situaciju oko Šabaza Nejpira.

- Ne bih sada to komentarisao, to se dešava svakodnevno u sportu, u košarci, u svim timovima… Te stvari jednostavno morate da prevaziđete i da pokažete reakciju kao tim, a mi to večeras nismo uradili, završio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading