SRBOMRZAC POMEŠAO LONČIĆE! Atamanova izjava ODUŠEVILA navijače PAO, ali više liči na VIC!

Autor:

Sport

21.11.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Panatinaikosa ubeđen u osvajanje Evrolige.

SRBOMRZAC POMEŠAO LONČIĆE! Atamanova izjava ODUŠEVILA navijače PAO, ali više liči na VIC!

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Tokom konferencije za štampu povodom predstavljanja novog sponzora "zelenih" iz Atine, koji će sada biti deo imena tima Panatinaikos Aktor, trener ekipe Ergin Ataman je podelio svoju viziju budućnosti kluba.

Dvostruki evropski šampion pozvao je navijače da obezbede svoje ulaznice za plej-of, pa čak i za fajnal-for Evrolige koji se održava u Berlinu.

Iskusni stručnjak je istakao da Atinjani nameravaju da se bore za povratak na evropski presto, posle 13 sušnih godina.

Republika

Foto: Euroleague.net

navijači Panatinaikosa

- Čestitam našem administrativnom osoblju na ovom sjajnom sponzorskom partnerstvu s velikom kompanijom. Veoma je važno... Tražim još novca za pomoć (smeh). Trude se da nam pruže sve kako bismo izgradili sjajan tim. Partnerstva s velikim kompanijama veoma su važna. Oni razumeju vrednost Panatinaikosa i otvaraju put drugim kompanijama da dođu. Veoma brzo, svi mečevi će biti rasprodati. Neka naši navijači rezervišu ulaznice za naredne utakmice, za plej-of, možda čak i za Fajnal-for. Borićemo se za titulu Evrolige - rekao je Ataman.

Ova izjava bacila je navijače grčkog velikana u trans, ali kako igra PAO ove sezone, veće su šanse da reka prestane da teče, nego da se reči Ergina Atamana pretvore u realnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading