ŠTA KAŽE TABELA EVROLIGE? Partizan je bolje RANGIRAN, ali OVI klubovi gledaju u LEĐA Zvezdi Meridianbet!

Autor:

Sport

11.11.2023

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali imali promenljive uspehe ove nedelje.

ŠTA KAŽE TABELA EVROLIGE? Partizan je bolje RANGIRAN, ali OVI klubovi gledaju u LEĐA Zvezdi Meridianbet!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Četa Željka Obradovića je posle pobede nad Fenerbahčeom trenutno na devetoj poziciji, sa tri pobede i četiri poraza.

Isti skor imaju još Panatinaikos, Olimpijakos, Žalgiris, Baskonija i Efes, a samo "zeleni" iz Atine imaju bolju koš-razliku, zbog čega su na tabeli ispred Partizana.

Nasuprot tome, Crvena zvezda Meridianbet se nalazi na samom dnu tabele posle novog poraza. Izabranici grčkog trenera Janisa Sferopulosa imaju pet poraza u sedam kola i nalaze se na 15. poziciji evroligaške tabele. Ispod srpskog prvaka su još samo: Bajern iz Minhena sa istim učinkom, kao i Olimpija Milano i Alba iz Berlina, dok Asvel iz Vilerbana uz šest neuspeha ima samo jednu pobedu.

Republika

Foto: Starsport

 

Na liderskoj poziciji dominira Real bez poraza sa maksimalnih 6-0 i odloženom utakmicom protiv Makabija iz Tel Aviva. Madriđane u stopu prati najljući rival Barselona sa 6-1, dok su na 5-2 Fenerbahče, Monako, Virtus iz Bolonje i Valensija. Potom ide "Ponos Izraela" na sedmom mestu, sa bilansom 4-2 i pomenutim duelom manje protiv tima iz Madrida.

Naredne nedelje je na programu duplo kolo u Evroligi. Partizan će se boriti protiv bundesligaša, najpre će gostovati Bajernu u Minhenu, da bi potom ugostio berlinsku Albu u Štark areni, gde je apsolutni favorit. 

Crvena zvezda Meridianbet se sastaje sa Fenerbahčeom pred delijama 14. novembra, a dva dana kasnije gostuje bratskom Olimpijakosu u Pireju. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading