TRENER BARSELONE SIPAO HVALOSPEVE O ZVEZDI MERIDIANBET! Imali smo mnogo problema sa OVIM!

Autor:

Sport

10.11.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Barselone ostvarili su i šesti trijumf u sezoni.

TRENER BARSELONE SIPAO HVALOSPEVE O ZVEZDI MERIDIANBET! Imali smo mnogo problema sa OVIM!

Foto: Starsport

Trener Katalonaca Rodžer Grimao bio je zadovoljan posle pobede nad Crvenom zvezdom Meridianbet (86:81) u sedmom kolu Evrolige, dok je pritom izneo niz pohvala na račun Sferopulosovog tima. 

- Zvezda Meridianbet je odličan tim, sa sjajnim igračima, imali smo mnogo problema u sa njihovim ofanzivnim skokom, ali pokazali smo karakter, imali smo i navijače iza sebe da dobijemo ovaj meč. Ovo je Evroliga, svaki meč je ovakav, nema lakih utakmica tako da sam veoma srećan što smo pobedili u jednom ovakvom meču na našem terenu. Očekivali smo ovakvu utakmicu - rekao je Grimao.

Republika

Foto: Euroleague.net

Jokubaitis i Luka Mitrović

Barseloni je to bila šesta pobeda u najelitnijem klupskom takmičenju. Nasuprot tome, tim sa Malog Kalemegdana je pretrpeo peti poraz u Evroligi. 

Ekipa Rodžera Grimaua sledeću utakmicu igra u sredu protiv Baskonije u Vitoriji, dok će Crvena zvezda Meridianbet u utorak ugostiti Fenerbahče iz Istanbula. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading