POSLE NOVE POBEDE U EVROLIGI! Obradović OBORIO dva rekorda!

Autor:

Sport

27.10.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak pomera granice.

POSLE NOVE POBEDE U EVROLIGI! Obradović OBORIO dva rekorda!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Košarkaši Monaka su u pobedi 107:79 nad Makabijem u petom kolu Evrolige oborili dva klupska rekorda, objavljeno je danas na sajtu elitnog takmičenja.

Ekipa srpskog trenera Saše Obradovića je u četvrtak uveče postigla rekordnih 107 poena, što je najviše u Evroligi kada je reč o klubu koji je prošle sezone bio treći na fajnal-foru. 

Uz to, pobeda od 28 razlike je najveća koju je klub zabeležio od ulaska u elitno takmičenje.

Monako je stalni član Evrolige od sezone 2021/22 i ovo mu je tek treća sezona u društvu najkvalitetnijih evropskih klubova.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Obradovićevi izabranici su očajno otvorili novi ciklus, s dva poraza, najpre od Valensije u Španiji (70:65), a potom su deklasirani od Virtusa kod kuće (59:83).

Prekretnica je bio meč u Štark areni protiv Crvene zvezde Meridianbet, gde su slavili rezultatom 82:76, da bi zatim vezali još dva trijumfa nad Albom (86:75) i već pomenutim "Ponosom Izraela".

"Kneževi" će u šestom kolu, koje je na programu 2. novembra, gostovati Olimpiji u Milanu, s početkom od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading