OVAJ POTEZ JE PRELOMIO DERBI! Pogledajte TROJKU kojom je Aleksa doneo POBEDU Partizanu! A onda se OBRATIO grobarima! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli savladali Zvezdu Meridianbet u petom kolu Evrolige.

OVAJ POTEZ JE PRELOMIO DERBI! Pogledajte TROJKU kojom je Aleksa doneo POBEDU Partizanu! A onda se OBRATIO grobarima! (VIDEO)

Foto: Starsport

Odigrao je još jednu sjajnu utakmicu Aleksa Avramović i jednim potezom rešio pitanje pobednika prvog ovosezonskog večitog derbija, u petom kolu Evrolige.

U trenucima kada se rezultat "lomio", srebrni reprezentativac Srbije iz Manile je "odapeo strelu" i pogodio trojku, kojom je tim Željka Obradovića otišao na 83:80.

Zvezda Meridianbet je potom tražila tajm-aut i u tom trenutku nastala je "ludnica" u Štark areni.

To je bio momenat koji je, uz promašena slobodna bacanja Miloša Teodosića, rešio pobednika derbija.

U izlivu sreće, Avramović se okrenuo ka grobarima i iz sveg glasa vika:

- Ne čujem vas, ne čujem vas - prozborio je Aleksa.

Na kraju je junak Partizanovog trijumfa svojom serijom 7:0 rešio sve dileme, a meč završio s 14 poena i dve uhvaćene lopte.

Po završetku meča stao je pred kamere TV Evrolige i prokomentarisao pobedu:

- Ja nisam glavni čovek večeri, svi igrači su ljudi večeri, ceo stručni štab,  svi navijači koji su nas podržavali kada smo bili na 13 poena minusa kada je Jago pogodio trojku. Ovo je jako, jako bitno i za našu sezonu i ovo je jako emotivno. Sada moram da idem kod publike - rekao je emotivni Aleksa i potrčao kod navijača da slavi sa njima! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading