TRENER ZVEZDE MERIDIANBET RAZOČARAN! Evo šta je po Sferopulosu PRESUDILO u derbiju!

Autor:

Sport

26.10.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet izgubila četvrtu utakmicu u nizu.

TRENER ZVEZDE MERIDIANBET RAZOČARAN! Evo šta je po Sferopulosu PRESUDILO u derbiju!

Foto: Starsport

Doživeli su košarkaši Crvene zvezde Meridianbet četvrti uzastopni poraz u Evroligi. Ovaj poslednji je možda i najbolniji, budući da je došao od najljućeg rivala Partizana, koji je ujedno trijumfom u Štark areni uspeo da prekine seriju od tri neuspeha.

Crveno-beli su loše ušli u meč, što je Obradovićev tim iskoristio i ekspresno stigao do dvocifrene prednosti.

Uprkos tome, srpski šampion nije odustajao i već do poluvremena je anulirao minus, a u poslednju četvrtinu ušao s osetnijom prednošću. Ni to, međutim, nije bilo dovoljno Zvezdi Meridianbet da slavi, pa je Partizan novim preokretom uspeo da upiše pobedu pred svojim navijačima.

Republika

Foto: Starsport

 

Trener gostiju Janis Sferopulos otkrio je posle meča šta je presudilo u prvom ovosezonskom derbiju.

- Nisu presudila promašena slobodna bacanja. Izgubili smo fokus pri kraju utakmice, primile lake poene i dozvolili Partizanu da preokrene meč - rekao je grčki stručnjak, a potom dodao:

- Čestitam Partizanu na pobedi, ali i mojim igračima, lako smo mogli da dobijemo ovu utakmicu. Igrali smo odlično veći deo meča. Loše smo otvorili derbi ali smo se vratili i kontrolisali posle utakmicu sve do sredine poslednje deonice. Dozvolili smo rivalu previše lakih poena kad se utakmica rešavala. Razočarani smo zbog poraza, ali imamo i sa izvučemo neke pozitivne stvari - dodao je Sferopulos na konferenciji za medije posle meča.

Grčki trener je prvi put u karijeri vodio Zvezdu Meridianbet u večitom derbiju.

- Atmosfera je bila odlična, uživam da igram u ovakvim mečevima, gde su pristalice kluba fanatične, sve je proteklo u najboljem mogućem redu - dodao je trener crveno-belih.

Naglašava da je imao malo vremena da radi sa ekipom.

- Već u ponedeljak nas čeka novi derbi. Analiziraćemo greške i pokušaćemo da odigramo još jednu dobru utakmicu. Zadovoljan sam nekim stvarima, a na nekim segmentima ćemo raditi narednih dana, jer smo imali jednu utakmicu i nekoliko treninga pre derbija - istakao je Janis Sferopulos.

Priliku za revanš Zvezda Meridianbet imaće u ponedeljak, kada se igra drugi večiti derbi, ali u AdmiralBet ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading