POLONARA ZAPRETIO SRBIJI: "Italija može SVAKOGA da pobedi!"

Autor:

Sport

29.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan stav krilnog centra.

POLONARA ZAPRETIO SRBIJI: "Italija može SVAKOGA da pobedi!"

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Italije pobedila je selekciju Filipina sa 90:83, u meču trećeg kola Svetskog prvenstva u košarci.

Na taj način su Azuri obezbedili plasman dalje sa druge pozicije u grupi A, sa skorom od 2-1, pa će se grčevito boriti u drugoj fazi za prolaz u četvrtfinale.

Posle meča sa domaćinom, izjavu je dao i Akile Polonara, krilni centar Italije, koji je istakao da će večeras prvo uživati, pa tek onda spremati taktiku za dalje.

- Bitna pobeda za nas, kvalifikovali smo se u drugu fazu i sada su pred nama dve teške utakmice koje moramo da dobijemo, ali prvo ćemo da uživamo večeras, pa od sutra da razmišljamo o narednim rivalima - rekao je Polonara.

Dodao je da njegov tim može da pobedi, ali i da izgubi od svakoga na ovom Mundobasketu.

- Sigurno da će biti teška utakmica, ali mi idemo utakmicu po utakmicu, pokazali smo da možemo da dobijemo svakog, ali ako ne igramo našu igru možemo i da izgubimo od svake reprezentacije, sve zavisi od nas.

Istakao je da ne smatra da je Italija u mentalnoj prednosti, jer je savladala Srbiju u dva poslednja susreta.

- Mislim da to nema nikakve veze, mi smo pobedili u prethodne dve utakmice, ali sada su potpuno nove ekipe i može svašta da se desi - smatra Polonara.

Podsetimo, Italija će zajedno sa Dominikanskom Republikom dalje iz grupe A, a u drugoj fazi će im se gotovo izvesno pridružiti Srbija i Portoriko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading