SRBIJA MOŽE DA ODAHNE: Pešić saopštio SJAJNE VESTI!

Autor:

Sport

29.08.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorio je selktor o zdravstvenom biltenu..

SRBIJA MOŽE DA ODAHNE: Pešić saopštio SJAJNE VESTI!

Foto: FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić obavestio je medije u Manili o stanju Filipa Petruševa i Alekse Avramovića.

Petrušev se povredio na prvom meču Svetskog prvenstva protiv Kine i propustio drugi sa Portorikom, koji zbog povrede nije završio Avramović.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

 

Plejmejker Partizana je propustio trening pred treće kolo protiv Južnog Sudana, ali je selektor obradovao naciju govorivši za srpske medije o stanju povređenih reprezentativaca.

- Dobro su, mislim da će igrati i jedan i drugi. Radi se na oporavku, kod Filipa se to već saniralo. Pošto je prvenstvo u toku, tražimo igrače koji su 100 posto spremni. Za sada je dobro, mislim da će sutra da igraju i jedan i drugi - rekao je Svetislav Pešić.

Srbiju u sredu očekuje duel protiv Južnog Sudana u 10:00 časova u sklopu trećeg kola grupe B, a pobedom bi "orovi" obezbedili prvo mesto pred formiranje nove grupe I, gde nas već čeka Dominikanska Republika, a drugog rivala saznaćemo po završetku utakmice između Italije i Filipina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading