JOKIĆ PROBIJA SVE GRANICE! Srbinu se smeši NAJVEĆA plata u ISTORIJI NBA lige! Ameri mu predviđaju OVA primanja!

Autor:

Sport

28.07.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač šampionskog tima Denvera na ceni.

JOKIĆ PROBIJA SVE GRANICE! Srbinu se smeši NAJVEĆA plata u ISTORIJI NBA lige! Ameri mu predviđaju OVA primanja!

Foto: Tanjug

Srpski centar Nikola Jokić

Najveća zvezda Nagetsa Nikola Jokić trebalo bi da 2026. godine dobije najveći ugovor u istoriji NBA lige!

Kako prenose američki mediji, procena tamošnjih eminentnih novinara je da će ukupna vrednost tog ugovora iznositi gotovo preko 400 miliona dolara, čime bi srpski centar oborio sve rekorde u najjačoj ligi na svetu.

Podsetimo, on je poslednji ugovor sa Denverom potpisao na pet godina, u sklopu kog će inkasirati 276.122.630 američkih novčanica.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

"Džoker" je u prethodnoj sezoni predvodio "grumenje" do istorijske, prve, titule u NBA ligi, dok je u finalnoj seriji proglašen za MVP. Inače, Nagetsi su u mečevima za šampionski prsten deklasirali Majamija Hit rezultatom 4:1 u pobedama.

Ipak, navijače srpske reprezentacije ražalostila je činjenica da Nikola Jokić neće nastupiti za Pešićev tim na predstojećem Svetskom prvenstvu, koji će zajednički organizotvati Japan, Indonezija i Filipini.

Loša vest za selektora srpske selekcije ove večeri stigla je iz Atine, pošto još jedan NBA as neće biti učesnik Svetskog prvenstva. Naime, ni član Oklahome Aleksej Pokuševski nije dobio dozvolu da bude deo našeg nacionalnog tima na najvećem reprezentativnom košarkaškom spektaklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading