MIROTIĆ ODUSTAO OD PARTIZANA: Evo šta o toj ODLUCI misli Novak Đoković! (FOTO)

Autor:

Sport

22.07.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se oglasio na društvenim mrežama.

MIROTIĆ ODUSTAO OD PARTIZANA: Evo šta o toj ODLUCI misli Novak Đoković! (FOTO)

Foto: Tanjug-AP, Starsport

Poput detonacije odjeknula je u Srbiji vest da najskuplji igrač Evrolige Nikola Mirotić neće pojačati KK Partizan ovog leta. Dugo je vladala neizvesnost gde će krilni centar preći posle raskida ugovora sa Barselonom, pošto su u međuvremenu iz trke ispali Panatinaikos i Olimpija Milano.

U međuvremenu, rukovodstvo Partizana obavilo je razgovor sa crnogorskim košarkašem, posle kojeg je postignut dogovor da pojača redove crno-belih. Ipak, usledio je preokret, zbog pritisaka prema Mirotiću da ne bi bilo dobro da ide među crno-bele, iako on u svojoj objavi nije precizirao o kome je reč.

Konačnu odluku sjajni košarkaš je putem društvenih mreža obelodanio u javnost i napisao da je načelno imao dogovor sa Partizanom, ali da je dobio nimalo prijatne pretnje, zbog čega je prelomio da karijeru nastavi u Evropi.

 

 

Njegovu objavu lajkovao je i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Ostala je dilema da li je najuspešniji igrač "belog sporta" u istoriji takav potez napravio zbog toga što je navijač Crvene zvezde Meridianbet, pa mu ne bi bilo drago da najskuplji evroligaški košarkaš ljutog rivala kluba sa Malog Kalemegdana.

Sa druge strane, mnogi spekulišu da Nole razume Mirotićevu odluku da zbog pritisaka ne dođe u Beograd. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading