MERIDIAN SPORT SAZNAJE: Saga zvanično ZAVRŠENA, Nikola Mirotić u Partizanu!

Autor:

Sport

21.07.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih mogu da odahnu.

MERIDIAN SPORT SAZNAJE: Saga zvanično ZAVRŠENA, Nikola Mirotić u Partizanu!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić, doskorašnji košarkaš Barselone, postaće uskoro novi igrač beogradskog Partizana, saznaje Meridianbet sport.

Mirotić je nedavno raskinuo ugovor sa katalonskim klubom, pa je konačno slobodan u izboru nove sredine. Nekoliko ekipa se otimalo za njegov potpis, u trci su bili i Olimpija Milano, Panatinaikos, Crvena zvezda Meridianbet, Makabi i Monako, ali se nekadašnji reprezentativac Španije odlučio za Partizan.

Osim potpisa, navijače "parnog valjka" može da raduje i činjenica da će Mirotić potpisati trogodišnji ugovor, tako da će beogradski velikan na duže staze moći da računa na jednog od najboljih košarkaša Evrope.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić u duelu sa Alenom Smailagićem

Podsetimo, već neko vreme se spekuliše o tome kada će Nikola zvanično staviti paraf na ugovor sa crno-belima, ali sada se čini da prepreka više nema i da će krilni centar biti treće pojačanje četvrtfinaliste Evrolige iz prošle sezone.

Podsetimo, pre Mirotića, u beogradske crno-bele su stigli i Mateuš Ponitka, koji je prošle godine nosio dresu Panatinaikosa, odnosno Ognjen Jaramaz, koji je nosio dres minhenskog Bajerna.

Sa druge strane, Beograd su napustili Matijas Lesor, koji je pojačao PAO, u isti klub je otišao i Janis Papapetru, Dante Egzum je postao novi košarkaš Dalas Maveriksa, a u narednim danima se očekuje i odlazak Tristana Vukčevića, za koga je zainteresovan Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading