EVROLIGA SE POKLONILA ZVEZDI MERIDIANBET! Zanimljiva poruka stigla na adresu crveno-belih!

Autor:

Sport

16.07.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije nastavlja sa formiranjem tima za novu sezonu.

EVROLIGA SE POKLONILA ZVEZDI MERIDIANBET! Zanimljiva poruka stigla na adresu crveno-belih!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je angažovala i osmo pojačanje ovog leta, pa je opremu srpskog šampiona zadužio i Šabaz Nejpir.

Doskorašnji košarkaš Olimpije Milano obavezao se na vernost klubu sa Malog Kalemegdana, dok su pre njega to učinili: Miloš Teodosić (Virtus), povratnik Dejan Davidovac (CSKA), Rokas Gedraitis (Baskonija), Marko Simonović (Čikago), Adam Hanga (Real Madrid), Majk Tobi (Barselona) i Džoel Bolomboj (Olimpijakos).

Sva ova pojčanja ostavila su brojne navijače "bez teksta", a, po svemu sudeći, isti je slučaj i sa Evroligom. Tako su, na društvenim mrežama, iz sedišta najelitnijeg evropskog klupskog ranga upitali administratore Zvezde Meridianbet:

 

 

- Da li je adminu dobro posle objave svih ovih pojačanja - piše u šaljivoj poruci Evrolige.

Očigledno da je i najelitnije evropsko klupsko takmičenje skinulo kapu pred sjajnim potezima srpskog šampiona ovog leta.

Inače, crveno-beli će 22. i 23. septembra učestvovati na jakom turniru na Kipru, gde će im rivali biti grčki Olimpijakos i litvanski Žalgiris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Max

17.07.2023 11:04

Polako evroligo