PARTIZAN UDARIO PO VEČITOM RIVALU! Crno-beli se OGLASILI: Bolomboj ulazi u Danteov krug pakla! (FOTO)

Autor:

Sport

15.07.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na meti je novo pojačanje Crvene zvezde Meridianbet.

PARTIZAN UDARIO PO VEČITOM RIVALU! Crno-beli se OGLASILI: Bolomboj ulazi u Danteov krug pakla! (FOTO)

Foto: Starsport

Dante Egzum i Džoel Bolomboj

Vruće leto na košarkaškoj transfer pijaci u Srbiji uveliko traje.

Partizan je stigao do dva pojačanja, Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka zadužili su crno-beli dres, dok je u redove večitog rivala došlo čak sedam igrača, posle Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hange, Majka Tobija i Džoela Bolomboja u subotu ujutru predstavljen je i Rokas Gedraitis.

Da mira u srpskoj košarci nema potrudili su se čelnici Partizana koji su rešili da udare po Crvenoj zvezdi Meridianbet i jednog od novih igrača dočekaju specijalnom objavom.

Naime, ljudi zaduženi za društvene mreže tima koji sa klupe predvodi Željko Obradović, na Tviteru su objavili fotografiju na kojoj doskorašnji igrač crno-belih Dante Egzum zakucava preko Džoela Bolomboja, novog košarkaša ekipe sa Malog Kalemegdana.

Na posteru je Bolomboj! Kakvo kucanje Dantea Egzuma! 65:54. Bolomboj ulazi u Danteov krug pakla - piše na Partizanovoj ilustraciji, uz opis:

- Magični momenti! Oh, Dante!

 

 

Dakle, našli su način crno-beli da "podbodu" večitog rivala i požele toplu dobrodošlicu Bolomboju, te nema dileme da će i naredna sezona doneti neke veoma zanimljive okršaje između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet. Jer ako je ovako, a da sezona nije ni blizu - šta će tek biti kada utakmice krenu?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading