OBRADOVIĆ PRED DERBI! Da sve protekne u fer i sportskom duhu!

Autor:

Sport

12.06.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija AdmiralBet ABA lige počinje u utorak od 20 časova.

OBRADOVIĆ PRED DERBI! Da sve protekne u fer i sportskom duhu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet u prvoj utakmici regionalnog takmičenja, sa željom da prekinu višegodišnji post i vrate titulu u Humsku.

Najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović izneo je viđenje predstojećih mečeva sa večitim rivalom:

- Finalna serija protiv Crvene zvezde Meridianbet. Imam poruku za naše navijače koji su pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi. Podatak da ćemo već na prvoj utakmici imati pola miliona navijača je nešto neverovatno. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu, da borde ekipu i da sve protekne u fer i sportskom duhu. Da se svi ljudi iz Crvene zvezde Meridianbet osećaju prijatno i da se nakon utakmice isključivo i samo priča o košarci. Očekujem zanimljivu seriju, imali smo vremena da se pripremimo i nadam se da ćemo već u prvoj utakmici odigrati dobro. Sigurno da moramo biti na visokom nivou ako mislimo da pobedimo u prvom susretu, jer treba ići iz utakmice u utakmicu - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

 

Plejmejker crno-belih Jam Madar veruje u dobar rezultat svoje ekipe.

- Očekujemo tešku utakmicu, znamo da su dobar tim i šta su sve sposobni da urade na terenu. Igrali smo protiv njih nekoliko puta, ali smo fokusirani na našu igru i ono šta je potrebno da mi dobro uradimo kako bi dobili ovu prvu utakmicu. Veoma je važno da finalnu seriju otvorimo na dobar način i mi to moramo da uradimo - istakao je Madar. 

Partizan će, podsetimo, u prve dve utakmice biti domaćin, dok će naredne dve Crvena zvezda Meridianbet igrati pred svojim navijačima (ukoliko dođe do četvrtog meča).

U slučaju da majstorica bude odlučivala o šampionu AdmiralBet ABA lige, igraće se pred grobarima, zbog boljeg plasmana kluba iz Humske u ligaškom delu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading