REPUBLIKA SAZNAJE! Skandalozna OBJAŠNJENJA srpskih sudija! Ovako se "PERU" da ne sviraju večitima!

Autor:

Sport

10.06.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana odlučivaće o šampionu regionalnog takmičenja.

REPUBLIKA SAZNAJE! Skandalozna OBJAŠNJENJA srpskih sudija! Ovako se "PERU" da ne sviraju večitima!

Foto: Starsport

Ilija Belošević, Vladimir Jevtović i Uroš Nikolić

Dopis komesara za suđenje AdmiralBet ABA lige, Srđana Džoaija, potvrdio je da srpskih sudija u ovosezonskom finalu regionalnog takmičenja - neće biti!

Još od ranije, kvartet srpskih arbitara objavio je da neće deliti pravdu Crvenoj zvezdi Meridianbet i Partizanu, u mečevima koji budu rešavali novog ili starog šampiona Jadrana.

To su za "Republiku" nedavno potvrdili Ilija Belošević, Milivoje Jovčić, Uroš Obrknežević i Uroš Nikolić, a sada je naš portal iz izvora bliskih samom vrhu AdmiralBet ABA lige saznao razloge zbog kojih ih nećemo gledati u duelima večitih rivala.

Foto: Starsport

 

Naime, Uroš Obrknežević je poslao obaveštenje AdmiralBet ABA ligi da zbog privatnih putovanja nije u mogućnosti da sudi do 28. juna, ali se posle toga stavlja na raspolaganje takmičenju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Kada je u pitanju Milivoje Jovčić, iskusni arbitar zbog rehabilitacije ne može da se odazove delegiranjima u narednom periodu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Zbog povrede pete i odlaska na tretmane u trajanju od 20 dana, kako je i ranije najavio, Ilija Belošević nije na raspolaganju za finalne susrete.

Foto: Privatna arhiva

 

Kao poslednji, kako "Republika" saznaje, Uroš Nikolić je obavestio regionalno takmičenje da do kraja sezone nije u mogućnosti da se stavi na raspolaganje AdmiralBet ABA ligi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading