JEDAN JE POVREĐEN, DRUGI BI SUDIO! Srpski arbitri se OGLASILI i OTKLONILI SVE DILEME oko finala AdmiralBet ABA lige!

Autor: Slobodan Stošić

Sport

09.06.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su šta da kažu o nastaloj situaciji.

JEDAN JE POVREĐEN, DRUGI BI SUDIO! Srpski arbitri se OGLASILI i OTKLONILI SVE DILEME oko finala AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Mitrović, Obradović i Belošević

Finalna serija AdmiralBet ABA lige još nije počela, a već imamo pravu dramu između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet.

Sporni su bili termini odigravanja utakmica zbog preklapanja sa mečevima za trofej u Košarkaškoj ligi Srbije, te je završnica regionalnog takmičenja pomerena.

Prvi meč finala AdmiralBet ABA lige na programu je u utorak 13. juna od 20 časova, potvrđeno je od čelnika regionalnog takmičenja koji su naglasili da se nadaju da će Partizan imati razumevanja za ovu odluku. I dok se reakcija crno-belih čeka, došlo se do novog problema - ko će suditi večitima?!

Najbolje srpske sudije navodno su odbile da dele pravdu u bitkama za trofej, a kasnije je po kuloarima krenula priča da se arbitrima preti. Kontaktirali smo Iliju Beloševića, Uroša Nikolića i Milivoja Jovčića kako bi nam otkrili šta je prava istina, a ovo su njihovi odgovori.

Ilija Belošević: Mesec dana idem na terapije!

- Ne, to nije istina. Povređen sam, već mesec dana idem na terapije. Ne znam odakle se pojavila ta informacija, uvek će postojati teorije zavere. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Sačekajmo komesara za suđenje da izađe sa saopštenjem, pa ćemo komentarisati.

Republika

Foto: Starsport

Luka Mitrović, Željko Obradović i Ilija Belošević

 

Uroš Nikolić: Spreman za izazov!

To su izmišljotine. Toliko su pogrešno protumačene neke stvari da, iako se nikad nisam oglašavao, moram da istaknem da mi niko nikada nije pretio. Kada bi me zvali, sudio bih bez problema.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Belošević, Vladimir Jevtović i Uroš Nikolić

 

Milivoje Jovčić: Neistina!

- Sve što mogu da kažem je da je sve neistina. Teške reči koje drugi plasiraju samo nanose štetu sudijama. Nikoga ne nazivam kukavicama, pažnja mi je usmerena samo na posao kojim se bavim. Nema prepreka, osim prirodnih prepreka, poštujem kodeks AdmiralBet ABA lige i takve informacije ne iznosim u javnost. Ja sam samo službeno lice AdmiralBet ABA lige i nemam nameru bilo kome da se pravdam.

Ovo su bile reakcije sudija na pomenutu priču i kada se sve sabere i oduzme, samo jedno je sigurno - čeka nas burna serija u finalu AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading