SPOLSTRA ISKREN: "To je FRUSTRIRAJUĆE - posle ove utakmice NEĆEMO SPAVATI!"

Autor:

Sport

10.06.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Majamija bez dlake na jeziku.

SPOLSTRA ISKREN: "To je FRUSTRIRAJUĆE - posle ove utakmice NEĆEMO SPAVATI!"

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra, trener Majamija

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je nakon četvrte utakmice finala NBA lige da je njegov tim ove sezone uvek išao težim putem i da je očigledno da će to morati da ponove, prenosi NBA TV.

Košarkaši Denvera ponovo su pobedili u Majamiju 108:95 i poveli sa 3:1 u velikom finalu NBA lige.

- Kada god bismo prišli na osam ili šest razlike, oni bi odgovorili serijom i to je bilo frustrirajuće. Na kraju je Braun pogodio nekoliko bitnih šuteva umesto Mareja i uspeli su da pobede. Poremetila su nas njihove brze ruke, povratne lopte Jokića, naša loša komunikacija i izgubljene lopte, a uz to smo promašili nekoliko šuteva u bitnim momentima koje smo mogli da pogodimo. Kombinacija svega, ali moraću da ponovo odgledam utakmicu - istakao je Spolstra.

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra i Džimi Batler

Dodaje da jedino o čemu moraju da razmišljaju jeste kako da seriju vrate u Majami.

Svi već u svlačionici pričaju samo o jednoj stvari, rekao sam im posle ovakve utakmice ne bi trebalo da spavaju i ne verujem da će iko spavati. Uvek smo išli težim putem ove sezone i očigledno da ćemo morati i sada. Samo jedna stvar nas zanima, kako ovu seriju da vratimo u Majami. Imamo takmičare, momke koji vole da se nadmeću, samo razmišljamo kako da pobedimo u Denveru i vratimo seriju u Majami - zaključio je Spolstra.

Podsetimo, četvrta utakmica finala je na programu u utorak ujutru, od 02:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading