FRKA U NAJAVI! Poznati TERMINI finala regionalnog takmičenja! Evo kada Zvezda Meridianbet započinje ODBRANU titule!

Autor:

Sport

03.06.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici AdmiralBet ABA lige objavili su termine finalnih utakmica.

FRKA U NAJAVI! Poznati TERMINI finala regionalnog takmičenja! Evo kada Zvezda Meridianbet započinje ODBRANU titule!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Duško Ivanović

Dugo su se čekali termini finala AdmiralBet ABA lige, a takmičenje je konačno i objavilo kada će utakmice biti odigrane. Na zvaničnom sajtu Jadranske lige se može videti da su finalne utakmice na programu od 12. do 22. juna, što znači da će Zvezda Meridianbet morati da igra dva takmičenja istovremeno!

Preciznije, Crvena zvezda Meridianbet više od dve nedelje čeka u finalu protivnika iz duela Cedevita Olimpije i Partizana, gde je rezultat 1:1 u seriji, a majstorica je zakazana 6. juna.

Izabranici Duška Ivanovića su 23. maja došli do finala, pobedom od 2:0 u seriji protiv podgoričke Budućnosti, pa već 17 dana čekaju rivala u borbi za pehar, a sada su dobili i termine.

AdmiralBet ABA liga je imala dosta problema sa rasporedom u ovoj sezoni, izašli su u susret Partizanu koji je igrao TOP 8 fazu Evrolige, što je poremetilo kompletan kalendar takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

 

Klub iz Humske je ostao pri stavu i istupio iz Superlige Srbije, gde se Crvena zvezda Meridianbet i dalje ostaje u trci za odbranu pehara. Čelnici Superlige su objavili termine finala, u kom će Zvezda Meridianbet igrati, a oni su: 10./12. Jun, 13/15 i 15/18, ali sve zavisi od toga da li će se polufinale završiti u dve ili tri utakmice.

Zato je Crvena zvezda Meridianbet izdala saopštenje u kom je naglasila da neće nastaviti takmičenje na Jadranu, sve dok se ne završi takmičenje u Superligi Srbiji. 

Očekivalo se da će AdmiralBet ABA liga to uslišiti i dopustiti Zvezdi Meridianbet da odigra, ipak, oni su odredili skroz drugačije termine i dodelili ih da budu od 12. do 22. juna, što znači da će crveno-beli neke mečeve imati istog dana?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading