GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Partizan objavio CENE ulaznica za MAJSTORICU sa Slovencima! Evo koliko KOŠTA najjeftinija!

Autor:

Sport

31.05.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli protiv Cedevita Olimpije igraju za plasman u finale regionalnog takmičenja.

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Partizan objavio CENE ulaznica za MAJSTORICU sa Slovencima! Evo koliko KOŠTA najjeftinija!

Foto: Starsport

KK Partizan

Posle poraza od Cedevita Olimpije u Ljubljani, košarkaši Partizana moraće da u novoj majstorici, ovog puta protiv "zmajčeka", u polufinalu AdmiralBet ABA lige traže ulaznicu za finale regionalnog takmičenja.

Taj meč na programu je tek u utorak, 6. juna od 20.00 časova u Areni, ali su crno-beli već sutra odlučili da puste u prodaju slobodne ulaznice i objave cene.

Naime, prodaja će se 1, 2, 3. i 5. juna obavljati na blagajnama Ticketline-a u tržnim centrima "Merkator" i "Stadion", baš kao i 6. juna sve do 16.00 časova, a istog tog dana će one potom biti na raspolaganju i u "Štark Areni" od 17.00 sati.

Najjeftinije ulaznice su za Nivo 400 bočno i iznose 900 dinara, dok su malo skuplje karte na istom nivou za centralne pozicije i one iznose 1.200 dinara. One najskuplje, pored same klupe Partizana i Cedevita Olimpije koštaju 23.000 dinara.
 

Crno-beli su, podsetimo, do polufinala AdmiralBet ABA lige stigli pošto su posle tri meča i, takođe, majstorice eliminisali Studentski centar iz Podgorice sa 2:1, dok su "zmajčeki" istim rezultatom bili bolji od FMP Železnika.

Crvena zvezda Meridianbet je prvi finalista, jer je u dve utakmice savladala Budućnost u seriji sa 2:0 i dugo već čeka protivnika u finalu regionalnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading