RAZAPET ZBOG SRAMNOG ČINA! Amerikanac se OBRUKAO pa POKAJAO - javno IZVINJENJE Jokiću posle VRHUNSKE NEPRAVDE!

Autor:

Sport

12.05.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski superstar je udarna tema u SAD, ne spušta se prašina nakon odluke da je Džoel Embid najbolji.

RAZAPET ZBOG SRAMNOG ČINA! Amerikanac se OBRUKAO pa POKAJAO - javno IZVINJENJE Jokiću posle VRHUNSKE NEPRAVDE!

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Mark Džekson, bivši trener Golden Stejta i komentator "ESPN-a", nije dao glas Nikoli Jokiću u MVP trci, a sada se oglasio postom koji je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Amerikanac je uputio javno izvinjenje Srbinu uz priznanje da je napravio "istorijsku grešku".

Napravio sam nenamernu grešku prilikom davanja MVP glasova. Moje izvinjenje Denveru i Nikoli Jokiću. On ne samo da je legitimni MVP kandidat koji zaslužuje glas, već je zaista jedan od najvećih košarkaša svih vremena. Jedan od deset najboljih centara u istoriji - rekao je Džekson i dodao:

 

 

Ljudi jednostavno greše. Nisam neko ko radi stvari zarad klika, da bih bio u trendu... Apsolutno moja greška. Razmišljam, kako li sam tako pogrešio. Stavio sam dva centra, jedno krilo i dva beka i uopšte nisam razmišljao. I dalje bih dao MVP glas Embidu, ali Janis i Džoker bi trebalo da budu na drugom i trećem mestu. Jokić ima neverovatnu godinu i nastavlja da piše istoriju.

Podsetimo da je Džoker u Arizoni sa novim tripl-dablom još jednom dokazao ko je najbolji "preko bare", dok je Denver slavljem nad Finiksom (125:100) overio vizu za finale Zapada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading