KATASTROFA ZA PEŠIĆA! Srbija bez kapitena na Mundobasketu!

Autor:

Sport

05.05.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić povredio je šaku zbog koje je završio sezonu.

KATASTROFA ZA PEŠIĆA! Srbija bez kapitena na Mundobasketu!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Nove loše vesti za košarkašku reprezentacjiu Srbije dolaze iz Minhena, pošto se kapiten Bajerna i nacionalnog tima naše države Vladimir Lučić povredio i neće igrati na predstojećem Mundobasketu!

Prema navodima sa sajta evroligaša iz prestonice Bavarske, bivši igrač Partizana mora na operaciju zbog povrede leve šake koju je doživeo pred kraj utakmice sa Bambergom pre tri nedelje.

Činilo se u prvom trenutku da će Vladimir zaigrati pre završetka aktuelne sezone, ali povreda je bila mnogo gora i nije mogla da se sanira tako brzo, pa će Lučić morati "pod nož", što je potvrdilo lekarsko osoblje u minhenskom timu.

Foto: Starsport

Vladimir Lučić neće igrati za "orlove" na Mundobasketu

Nema sumnje da je Lučićeva povreda ogroman udarac i za "orlove", pošto je selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić nedavno ostao i bez Alekse Avramovića, koji je na utakmici sa Realom doživeo prelom leve šake. Vladimir je, inače, od početka sezone već imao pauzu od nekoliko meseci, zbog povrede lakta leve ruke.

Što se tiče Bavaraca, klub koji sa klupe predvodi bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri ne može da računa ni na iskusnog centra Otela Hantera, koji još od marta ima problem sa diskus hernijom, dok je Zek Ogust van stroja zbog povrede Ahilove tetive zarađene još sredinom februara u Kupu Nemakče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading