MAJAMI STIGAO DO BREJKA, ALI SKUPO PLATIO CENU: Džimi Batler briljirao, pa se POVREDIO!

Autor:

Sport

30.04.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije poznato da li će fantastični bek igrati na narednoj utakmici.

MAJAMI STIGAO DO BREJKA, ALI SKUPO PLATIO CENU: Džimi Batler briljirao, pa se POVREDIO!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Majamija pobedili su večeras u gostima ekipu Njujorka rezultatom 108:101 u prvom meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Hit je napravio brejk i poveo 1:0 u seriji, koja se igra na četiri trijumfa.

 

 

Najbolji u ekipi Majamija bio je Džimi Batler sa 25 poena, 11 skokova i četiri asistencije. On se povredio u poslednjoj četvrtini, a još nije poznato da li će igrati na narednoj utakmici. Gejb Vinsent je dodao 20, a Kajl Lovri 18 poena.

Za Nikse opravdanje može da bude izostanak Džulijusa Rendla, koji je par sati pre utakmice otpisan zbog povrede. U njegovom odsustvu izdvojio se Ar Džej Beret sa 26 poena, devet skokova i sedam asistencija, dok je lider Niksa u ovosezonskom plej-ofu, sjajni Džejlen Branson dodao 25 poena, uz sedam asistencija i pet uhvaćenih lopti.

Ispratili su ih Obi Topin sa 18 poena i osam skokova, kao i Džoš Hart sa 10 poena i osam uhvaćenih lopti. Mičel Robinson je imao sedam poena, ali i 14 skokova.

Naredni meč biće odigran za tri dana takođe u Njujorku.

U drugom polufinalu plej-ofa Istoka sastaju se Boston i Filadelfija. Prvi meč u seriji je na programu za dva dana u Bostonu, koji ima prednost domaćeg terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading