PROMENA IZ KORENA: Partizan ide iz Arene?

Autor:

Sport

18.03.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostoja Mijailović izneo zanimljivu ideju.

PROMENA IZ KORENA: Partizan ide iz Arene?

Foto: Starsport

KK Partizan

Prvi čovek KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović, najavio je da bi crno-beli mogli da napuste Štark arenu i to već ove sezone.

Predsednik kluba iz Humske je izjavio da bi "parni valjak" u slučaju plasmana u Top 8 Evrolige možda četvrtfinalne utakmice mogao da odigra na stadionu FK Partizan.

Pre neki dan sam se čuo, nije bitno s kim iz Evrolige, kroz šalu sam pitao, ako dođemo u situaciju da igramo Top 8 da li postoji u njihovim pravilima da se igra utakmica na otvorenom. Palo mi je napamet da naš montažni parket namontiramo u Humskoj 1 i da tamo odigramo četvrtfinale, ako ga uopšte budemo igrali. Mislim da bi sigurno u ovom trenutku napunili stadion Partizana, siguran sam da bi to bio fantastičan spektakl. Ovo se verovatno neće dogoditi, ali kada pogledate koja je tražnja navijača, koji je interes za KK Partizan, to je prosto nemoguće - rekao je Mijailović za klupsku televiziju.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Partizan pet kola pred kraj regularnog dela Evrolige ima skor 16-13 i zauzima mesto koje vodi u plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Aaaaaaa

20.03.2023 11:28

A kada ce da se sele iz Srbije je pitanje

Svet zna

23.03.2023 23:53

Kk PARTIZAN BREND EVROPE