U ZAO ČAS! Željko i Partizan dobili LOŠE vesti, moraće TEŽIM putem ka top osam fazi!

Autor:

Sport

18.03.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradovićeva četa biće na mukama.

U ZAO ČAS! Željko i Partizan dobili LOŠE vesti, moraće TEŽIM putem ka top osam fazi!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana u odličnoj su formi.

Crno-beli bore se za top osam fazu Evrolige, a pobedom protiv aktuelnog šampiona Evrope, Efesa, u gostima (97:84) došli su u odličnu poziciju pred sam finiš takmičenja.

Ipak, ka ostvarenju ciljeva moraće težim putem jer će njihov naredni rival, Olimpijakos, u Beograd stići pojačan iskusnim Kostasom Slukasom.

Republika

Foto: Starsport

Kostas Slukas i Željko Obradović

 

Slukas se oporavio od povrede i na parket će se vratiti već ovog vikenda na meču protiv Panatinaikosa, a biće u timu i u petak od 20 časova kada će u beogradskoj Štark areni crveno-beli iz Pireja igrati protiv Partizana.

Slukas u prvenstvu Grčke prosečno beleži 5.8 poena, dok u Evroligi ima daleko bolji učinak od 11 poena i 6.4 asistencije po utakmici.

Olimpijakos je lider Evrolige sa učinkom 21-8 i nema sumnje da je pred izabranicima Željka Obradovića pakleno težak zadatak. Partizan trenutno ima skor od 16 pobeda i 13 poraza iz 29 utakmica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading