MESINA ISKRENO PRED ZVEZDU: "Ben Bentil je opasnost po nas!"

Autor:

Sport

02.02.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener italijanske ekipe pričao je na konferenciji za medije pred meč sa Crvenom zvezdom, a otkrio je kojih se igrača najviše plaši iz redova crveno-belih.

MESINA ISKRENO PRED ZVEZDU: "Ben Bentil je opasnost po nas!"

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Olimpije i Crvene zvezde sastaju se večeras u Milanu u meču 23. kola Evrolige.

Crveno-beli u taj meč ulaze posle poraza od Virtusa u Bolonji, dok će domaćin igrati na krilima pobede protiv Baskonije u utorak. Sa tim se složio i Etore Mesina, trener Milaneza.

- Protiv Baskonije smo odigrali veoma dobro. To je utakmica koja će nam dati samopouzdanje zbog način na koji smo pristupili i načina na koji smo je završili. Ipak, moraćemo još bolje kako bismo pobedili Zvezdu, tim koji se bori za plej-ofu, i koji želi da vrati na pravi kolosek posle poraza u Bolonji - rekao je Mesina.

Foto: Starsport

Etore Mesina, trener Olimpije iz Milana

Ekipa Olimpije Milano je trenutno pretposlednja na tabeli Evrolige, sa skorom od sedam pobeda i 15 poraza, dok je tim Crvene zvezde u seriji od tri poraza, od Žalgirisa, Partizana i Virtusa, pa se sa učinkom od 10-12 nalazi  na deobi 12. pozicije.

- Za nas će biti ključno da dobijemo pomoć od svih, strpljivo pomeramo loptu i kontrolišemo skokove. Osim toga, moraćemo ponovo da smanjimo izgubljene lopte. Opasnost nisu samo Nedović i Vildosa, već i njihovi ‘veliki’ igrači Bentil i Petrušev, koji su nam zadali mnogo nevolja u Beogradu - izjavio je trofejni trener.

Podsetimo, meč Crvene zvezde i Olimpije iz Milana je na programu večeras, od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading