IVANOVIĆ PRED VIRTUS: "Očekujem veće strpljenje kod igrača!"

Autor:

Sport

30.01.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih je izjavio da očekuje izuzetno tešku utakmicu na severu Italije.

IVANOVIĆ PRED VIRTUS: "Očekujem veće strpljenje kod igrača!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak meč 22. kola Evrolige, a rival će im biti ekipa Virtusa.

Pred meč u Bolonji svoja očekivanje je izneo Duško Ivanović, strateg crveno-belih.

- Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih igrača Teodosić i Šengelija. Ponavljam, očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici - rekao je trener crveno-belih.

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

Da Zvezdu čeka težak meč potvrdio je i Luka Mitrović.

- Teško gostovanje kao i svako u Evroligi. Nadam se daćemo izvući pouke iz prethodnih mečeva gde nismo koristili neke šanse. Dobro kada brzo imate priliku za popravni radujemo se tom meču idemo na duplo kolo i utakmice u Italji ali im se radujemo i očekujem da pružimo dobru igru - poručio je Mitrović.


Svoje mišljenje je dao i Nikola Ivanović, koji se pre nekoliko dana vratio u tim posle teške povrede rebara.

- Okrenuli smo se potpuno utakmici sa Virtusom u Bolonji. Izuzetno je naporno igramo svaka dva dana. Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji… Lično nisam idealno, ali kroz utakmice i jake treninge pokušavam da se što pre vratim - rekao je Nikola Ivanović.

Samo dva dana nakon utakmice sa Virtusom, Crvenu zvezdu očekuje još jedan duel u Italiji, a ovaj put će igrati protiv Olimpije u Milanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading