NIJE BIRAO REČI: Ivanović BESAN na Petruševa posle poraza od Žalgirisa

Autor:

Sport

20.01.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac razjaren nakon neuspeha u Litvaniji.

NIJE BIRAO REČI: Ivanović BESAN na Petruševa posle poraza od Žalgirisa

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Filip Petrušev

Košarkaši Crvene zvezde nesrećno su poraženi od Žalgirisa u Litvaniji, pošto se utakmica završila serijom 14:2 za domaći tim.

Posle meča je svoje utiske izneo strateg crveno-belih Duško Ivanović.

- Utakmicu smo započeli loše, mekano, a i završili smo je - loše i mekano. Između toga, kada smo igrali našu odbranu, sa strpljenjem u napadu, imali smo dobar rezultat. Ali, tačno je da u poslednja dva nismo imali ideju, ništa nismo igrali, i Ulanovas je sa dva šuta odlučio - rekao je Crnogorac.

Najefikasniji kod crveno-belih bio je Filip Petrušev, koga su litvanski novinari hvalili posle meča zbog sjajne forme u kojoj se nalazi. Međutim, iskusni stručnjak im je dokazao da nije sve baš tako bajno.

- Igrao je dobro, ali preko koga je Ulanovas pogodio dva šuta u završnici? Petruševa - kratko i jasno im je poručio Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Crvena zvezda je četiri minuta i 53 sekunde pre kraja meča vodila 64:57, ali od tog trenutka je na parketu postojala samo ekipa Žalgirisa.

Rekao sam, igrali smo loše u napadu, promenili su odbranu, a mi smo pokušali samo sa 1-na-1 odbranom. Šutirali smo neke teške, lude, šuteve i to nije način na koji ćete dobiti utakmicu - rekao je Duško, pa zaključio:

Naš veliki problem je bio kako smo odigrali prvih 20 minuta. Nismo igrali kako treba da igra ozbiljan tim. Imali smo deset lakih izgubljenih lopte, jednostavno nismo igrali dobro - podvukao je Ivanović.

Posle poraza u Kaunasu, tim sa Malog Kalemegdana ima polovičan skor (10-10), dok je Žalgiris otišao na 12-8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading