SKANDAL MAJSTOR OPET U CENTRU PAŽNJE! Devojka želela da posveti tetovažu Martinezu, pa postala PREDMET SPRDNJE! (FOTO)

Autor:

Sport

27.12.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je urnebesno.

SKANDAL MAJSTOR OPET U CENTRU PAŽNJE! Devojka želela da posveti tetovažu Martinezu, pa postala PREDMET SPRDNJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Emilijano Martinez

Fudbalska reprezentacija Argentine popela se na krov sveta u Kataru.

"Gaučosi" su osvojili Mundijal trijumofom protiv Francuske posle jedanaesteraca, a jedan od heroja bio je i golman Emilijano Martinez.

Martinez je briljirao tokom čitavog šampionata, ali su njegove odbrane ostale u drugom planu zbog ponašanja, kako na finalnom meču, tako i u celom turniru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Emilijano Martinez

 

I dok je veći deo sveta osudio Martineza zbog sramnog ponašanja, Argentinci su ga zavoleli. Jedna devojka čak je odlučila da mu posveti tetovažu i tada su krenuli njihovi problemi.

Tatu majstor napravio je veliku grešku, pa je na leđima devojke umesto Martinez pisalo Fernandez. Ispod te fotografije mogli smo da pročitamo mnogo duhovitih komentara, ovoj devojci se sada smeje ceo svet, ali je sve ipak, uz dosta muka ispravljeno. Čovek koji je tetovažu napravio na kraju je uradio figuru Martineza preko natpisa Fernandez i donekle se iskupio za sve greške.

 

 

Podsetimo, Emilijano Martinez je dospeo u centar pažnje svetske javnosti odličnim odbranama, ali i sramnim ponašanjem. Sve je počelo još protiv Holanđana, nastavilo se na dodeli nagrade za najboljeg golmana, a potom i u svlačionici i slavlju Argentinaca gde je Martinez žestoko udario po Kilijanu Mbapeu.

Martinez je za reprezentaciju Argentine nastupao 26 puta i već ima trofeje Kupa Amerike i Svetskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading