BRAZIL VIŠE NEĆE BITI ISTI: Nejmar i društvo dobijaju LEGENDU za selektora!

Autor:

Sport

25.12.2022

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karioke imaju ozbiljne planove.

BRAZIL VIŠE NEĆE BITI ISTI: Nejmar i društvo dobijaju LEGENDU za selektora!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar posle utakmice Hrvatska - Brazil

Prema pisanju francuskog L'Ekipa, kao ozbiljna opcija za selektora Brazila od pre nekoliko dana figurira Zinedin Zidan. List navodi da legendarni vezista ispunjava tri osnovna kriterijuma što su Brazilci postavili (stranac, bez obeštećenja, najviša reputacija), ali da suštinski ništa ne zavisi od njih, pošto Zizu čeka konačnu odluku Didijea Dešana. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Podsetimo, iskusni stručnjak još nije prelomio da li ostaje na čelu reprezentacije. Ukoliko se povuče, palicu sigurno preuzima Zidan. Ukoliko odluči da ostane do Evropskog šampionata u Nemačkoj njegov saigrač iz nacionalnog tima okrenuće se drugim mogućnostima. A jedna od njih je svakako i klupa Brazila.

L'Ekip navodi da vođstvo južnoameričke selekcije na skraćenoj listi kandidata ima još imena Marsela Galjarda, Tomasa Tuhela, Maurisija Poketina, Roberta Martineza i Rafe Beniteza. Zidan je trenutno ispred svih, kao opcija broj jedan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading