TRESE SE BLISKI ISTOK! Nije samo Ronaldo: Saudijci prave DRIM TIM - prvak sveta STIŽE u Rijad?!

Autor:

Sport

25.12.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, još jedan superstar svetskog fudbala blizu selidbe u Saudijsku Arabiju.

TRESE SE BLISKI ISTOK! Nije samo Ronaldo: Saudijci prave DRIM TIM - prvak sveta STIŽE u Rijad?!

Foto: Starsport

Poput bombe odjenula je vest da će Kristijano Ronaldo karijeru nastaviti u Al Nasru, a bogati Saudijci nemaju nameru da se tu zaustave. Naime, oni u Rijad žele da dovedu još jednu zvezdu svetskog fudbala, a reč je o vezisti Čelsija Ngolou Kanteu.

Omalenom Francuzu na leto ističe ugovor, a velikan sa "Stamford Bridža" mu neće ponuditi novi. Stoga, Kante će biti slobodan u potrazi nove sredine, a nema dileme da mu najbolje finansijske uslove može ponuditi upravo Al Nasr.

Kanteova karijera ostaće upamćena po dva velika trofeja. On je uspeo da osvoji premijerligašku titulu sa Lesterom na senzacionalan način, a pomot se sa selekcijom Francuske domogao Boginje na Mundijalu u Rusiji pre četiri godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kante kod Ronalda?

U poslednje vreme 31-godišnji veznjak muči muke sa povredama, a da li ga uskoro čeka selidba na Bliski istok i igranje sa legendarnim Portugalcem, videćemo do leta...

U Al Nasru već igraju pojedina velika imena poput golmana Davida Ospine, veziste Luisa Gustava, napadača Andersona Taliske i nama mrskog špica Vensana Abubakara. Trener tima je iskusni Francuz Rudi Garsija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading