DETONACIJA! Kristijano u CENTRU PAŽNJE: Španci tvrde - Ronaldo ima NOVI KLUB!

Autor:

Sport

22.12.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je odustao od ozbiljnog fudbala?

DETONACIJA! Kristijano u CENTRU PAŽNJE: Španci tvrde - Ronaldo ima NOVI KLUB!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo na meču Portugal - Švajcarska

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, Kristijano Ronaldo, karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tako bar tvrde prestižni španski mediji.

Ugledni listovi "Marka" i "As", ali i mediji iz Saudijske Arabije, izveštavaju da će Ronaldo karijeru nastaviti u Al Nasru te da će posao biti ozvaničen i pre nego što je to bilo ko mogao da očekuje.

 

 

Kristijano Ronaldo će sa klubom iz Saudijske Arabije potpisati ugovor do 2030. godine, odnosno dve i po godine kao fudbaler, a ostatak kao ambasador te zemlje za promociju kako bi se dobila organizacija Mundijala zajedno sa Grčkom i Egiptom.

Poslednjih nedelja Ronaldo je odugovlačio sa odgovorom, čekao je ponudu iz Evrope koja nije došla pa nije imao previše izbora nego da prihvati vrtoglavu cifru, tako tvrde dobro obavešteni izvori.

Za početak će Portugalac zarađivati 200 miliona godišnje, a ta cifra bi vremenom mogla porasti kada postane ambasador za organizaciju Svetskog prvenstva 2030.

Kako bi napravili mesto Ronaldu u Al Nasru su već odlučili da se reše dvojice igrača. Kao stranci štetu će platiti Mašaripov i Piti Martinez, a pominje se i odlazak još jednog fudbalera.

Da se glasine o tome da je posao završen podgreju pobrinuo se i sam Ronaldo koji je doputovao u Rijad na završne pregovore, kao i snimak štampanja dresova Al Nasra sa brojem sedam.

 

 

 Tokom karijere Ronaldo je igrao za Sporting, Mančester junajted dva puta, Real Madrid i Juventus. U februaru će proslaviti svoj 38. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading